Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.

Recent had ik een inspirerend gesprek met een verhalenverteller die, zoals het woord al zegt ‘verhalen vertelt’. Nu weet je ongetwijfeld uit de vorige berichten dat ik een boek heb geschreven, waarin ik mijn bewustwordingsproces heb verwoord.

Met het boek wil ik mI had a dreamensen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling een handreiking doen, zodat ze op basis van de inhoud van het boek zelf kunnen bepalen of ze zich herkennen in mijn verhaal en of het voldoende aanspreekt om op basis daarvan zelf (of gezamenlijk) aan de slag te gaan.

Het is al met al geen dik boek, ‘slechts’ een kleine 20.000 woorden, maar desondanks een behoorlijke hoeveelheid tekst, als je even snel wilt scannen of mijn verhaal jou aanspreekt. Deze verhalenverteller nodigde mij uit om de essentie van mijn boek te verbeelden in een presentatie.

En dan niet een powerpointpresentatie met heel veel tekst, maar juist een presentatie met pakkende beelden en weinig tekst. Ik ben hiermee aan de slag gegaan en het resultaat wil ik graag met je delen. De presentatie kun je bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Vanzelfsprekend ben ik benieuwd of deze presentatie jou aanspreekt. Wil je feedback geven, stuur dan jouw reactie reactie via mijn website of een mail naar info@renesans.nl

Alvast bedankt voor jouw reactie.

Hartelijke groet,
René Bussink

P.S.: Je kunt mijn boek gratis downloaden als je via deze link meedoet aan een mini-enquête.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s